Hírek

Soha többé büdös autó - a legjobb autóillatosítók!

2020.08.12 09:33

Kiváló minőségű, kedvező áru autóillatosító termékek az Ápoltautó kínálatában.

Soha többé büdös autó - a legjobb autóillatosítók!

 

Hetente akár több órát is eltölthetünk autónkban ülve, miért is ne tennénk utazásunkat igazán kellemessé egy finom illattal? Ma már érdemes a kifejezetten járművek belső terének illatosítására kifejlesztett parfümöket, illatosítókat választani. Olvasson tovább, megmutatjuk a legjobb autóillatosítókat!

 

Első lépés: tiszta autó az autóparfümök hatékonyságáért

 

Ahhoz, hogy kedvenc illatunkat hatékonyan használhassuk, szükség van az autó belső terének tisztán tartására. Ehhez érdemes beszerezni gazdaságos és minőségi ápolószereket. A por és a kosz a járművek belsejében kellemetlen szagok forrása is lehet, valamint nem csak a hangulatunkra, hanem az egészségünkre sincs jó hatással. Tehát tartsunk rendben autónkat: mindig dobjuk ki a szemetet, soha ne maradjon a belső térben ételmaradék vagy ital. 

 

Ha emellett rendszeresen kiporszívózzuk a szőnyegeket, üléseket és letöröljük a műanyag elemeket is, már sokat tettünk autónk kellemes illatáért és persze egészségünkért is. Ha tiszta autóba választunk autóillatosítót, annak nagyobb lesz a hatékonysága, hosszabban tart, így tovább élvezhetjük a kellemes illatokat.

 

Így válasszon illatot!

 

Manapság autóillatosítók garmadájából lehet választani. Egyéni ízlés, hogy ki milyen illatot kedvel, egyes illatokhoz valakinek kellemes emlékei kötődnek, valakinek viszont a szőr is feláll a hátán tőle. Azonban nem szabad csak az orrunkra hagyatkozni: számos olyan illat van, amely az autókban használva veszélyes lehet. Ilyen például a nyugtató hatású kamilla, jázmin vagy a levendula, amely túlságosan ellazíthatja a vezetőt. 

 

Veszélyesek lehetnek a “frissen vágott fű” vagy “eső” illatú parfümök is, mert ezek a szabadság érzetét keltik, aminek hatására a sofőr a megengedettnél nagyobb sebességgel vezetheti autóját.

 

Legjobb autóillatosítókJavasoljuk az olyan kellemes, nem tolakodó illatok használatát, amelyek fokozzák a koncentrációt, éberséget: ilyen például a Cesare Mr&Mrs citrusos autóillatosító, amely finom illata mellett kedves emberke formájával is feldobja a vezetés élményét. Ha a citrusillat nem a kedvence, próbálja ki a borsmenta illatot, amitől kevésbé lesznek ingerlékenyek az autóvezetők, de létezik kifejezetten dohányfüst semlegesítő illatosító vagy a sokak által kedvelt “új-autó” illat, de a kellemes vaníliás autóparfümmel sem lehet mellélőni. Válassza Ön is a legjobb autóillatosítókat! 

 

Webáruházunkban sokféle szín és illat közül tud választani, az illatosítók és autóparfümök mellett pedig külső- és belső autótisztító és -ápoló szerek, akkumulátorok, üzemanyag-adalékok és egyéb autós kiegészítők is megtalálhatóak nálunk! Keressen minket bizalommal, amennyiben segítségre lenne szüksége!