PRO-TEC nano motorvédő olaj adalék 375ml

Nincs raktáron
PRO-TEC nano motorvédő adalék 375ml
4 999 Ft

PRO-TEC NANO MOTORVÉDŐ

A Nano Motorvédő felhasználható minden diesel- és Otto-motornál, akárcsak a nagynyomású (common rail, Pumpe-Düse) rendszereknél. Ajánljuk a turbós, katalizátoros és koromrészecske szűrővel gyártott autókhoz is.

Részletek

PRO-TEC NANO MOTORVÉDŐ

Nano Motorinnenversiegelung&Schutz;

( cikkszám: P9201,P9202)

 

A Nano Motorvédő felhasználható minden diesel- és Otto-motornál, akárcsak a nagynyomású (common rail, Pumpe-Düse) rendszereknél. Ajánljuk a turbós, katalizátoros és koromrészecske szűrővel gyártott autókhoz is.

Ez a legújabb fejlesztéseken alapuló NANO-termék rendkívül hatékony gátló hatást fejt ki az alkatrészek súrlódásával szemben. Az extrém védő hatását a NANO-gömböcskék eredményezik. Így kitűnően alkalmazható az olajrendszerben, szervóknál, váltórendszerekben (automata is), differenciáloknál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűt és a szimmeringet is hatékonyan karbantartja.

EZÁLTAL:                                                                                        

  • aktív védelem a kopás ellen
  • hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés       
  • lágy, kiegyenlített motorjárat
  • javuló motorteljesítmény
  • hosszabbodó élettartam
  • kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen         
  • zajcsökkenés

Használata: Töltse a motorolaj-rendszerbe. A termék 5 liter olajhoz elegendő; hatását közel 30.000 km-ig tartja meg; túladagolás veszélye nincs. A Nano Motorvédőt olajcserék alkalmával pótolni kell. A szervók, váltók és differenciálok esetében 1:10 arányban használja. Használata előtt ajánlott a PRO-TEC Motorbeltér tisztító alkalmazása! Használt motorolajhoz is tölthető, de a Nano Motorvédő legjobb hatását új olajjal együtt éri el.

Figyelmeztetés:                  FIGYELEM             GHS09

H362 A szoptatott gyermeket károsíthatja. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. P101    Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102    Gyermekektől elzárva tartandó. P263 A terhesség/szoptatás alatt kerülni kell az anyaggal való érintkezést. P270    A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni.P273    Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: Az anyagot és edényzetét veszélyes-, vagy speciális gyűjtőhelyre kell vinni. EUH 066 Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Tartalmaz: Klóralkánok (C14-C17, Paraffinok (C5-C20)normal, Alkilditiofoszfát

Gyártó: CTP GmbH. 07338 Leutenberg, Németország

Forgalmazó: PRO-TEC Kft. 1161 Budapest Baross u. 121.

Tel/Fax:0036/14054036;       www.pro-tec.hu ; E-mail: info@pro-tec.hu

Adatok
Gyártó
PRO-TEC
Kiszerelés
375
EAN kód
4042293920111
Cikkszám
P9201
Tömeg
375 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!