PRO-TEC hybrid lambdaszonda és katalizátortisztító 375ml

-11%
Nincs raktáron
PRO-TEC hybrid lambdaszonda és katalizátortisztító 375ml
4 499 Ft
3 999 Ft
Kezdete: 2021.07.08   A készlet erejéig!

LAMBDASZONDA ÉS KATALIZÁTORTISZTÍTÓ – HYBRID (PRO-TEC – OXICAT Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner – HYBRID)Cikkszám: 6060

Részletek

Terméktulajdonságok

Speciális fejlesztésű nagyhatásfokú tisztító, mely tartósan és hatásosan tünteti el a szennyeződéseket, korom- és szénmaradványokat a teljes kipufogórendszerből, főként a katalizátorról, lambdaszondáról, turbófeltöltőről és EGR-szelepről. Mivel a hybrid-járművek belső égésű motorjai rövidebben és rendszertelenebbül működnek, emiatt gyakoribbak és hosszabbak a hidegindítások, ami miatt magasabb a károsanyagképződés és több az üzemszerű szennyeződés. Ezt a problémát orvosolja az OXICAT Hybrid. Rendszeres használata megelőzi az újabb szennyeződések idő előtti létrejöttét, javítja az üzemanyag égését, optimalizálja a motorteljesítményt és biztosítja a katalizátor és a lambdaszonda szabályszerű működését. Ezáltal segíti az emissziós határértékek betartását.
Előnyei:

  • eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket
  • védelmet nyújt a rendszertelen, – a rövid távú működtetés következményeként fellépő – erősebb szennyeződés ellen
  • visszaállítja a motorteljesítményt
  • biztosítja a lambdaszonda/katalizátor/turbófeltöltő/ és EGR-szelep rendeltetésszerű működését
  • megelőzi vagy megszünteti az OBD által jelzett problémákat

Felhasználási terület:

Felhasználási területek: Bármely Otto- és dízelmotoros hybridjárműben. Különösen javasoljuk használatát olyan járművekben, melyek nem mentek át az emissziós teszten.

Alkalmazási javaslat:

Alkalmazás: A terméket az üzemanyagtankba öntsük! Figyeljük a keverési arányokat. Javaslat: legalább évi 3-4 alkalommal tankolás előtt öntsük az üzemanyagrendszerhez, de legalább a következő esedékes átnézés alkalmával. Hatóidő: üzem közben fejti ki hatását.
Felhasznált mennyiség: 375ml elegendő max. 80 liter üzemanyaghoz. Keverési arány: 1:200.

Adatok
Gyártó
PRO-TEC
Kiszerelés
375
EAN kód
40422606015
Cikkszám
P6060
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!