Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátorok az Ápoltautó-tól, hogy autója mindig induljon

MINDEN TERMÉK RAKTÁRRÓL, A RENDELÉST KÖVETŐ NAPON A VÁLASZTOTT AKKUMULÁTORT FELADJUK, SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-3 NAP

Akkumulátorok kis- és nagykereskedelme, viszonteladói lehetőségekkel kapcsolatban keressen az info@apoltauto.hu e-mail címen bennünket. Személyautókhoz való akkumulátorok széles választéka az Ápoltautó akkumulátor kínálatában. Minden típusú autóhoz talál kínálatunkban akkumulátort, legyen az dízel, vagy akár benzines. Az Ápoltautó elsősorban magyar gyártású Jász-Plasztik Kft. által gyártott, kiváló minőségű akkumulátorokat kínál Vásárlói részére. Akkumulátoraink kiváló ár-érték aránya a termékkínálatunkban található. További kérdés esetén a fent megadott e-mail elérhetőségen tud érdeklődni. Várjuk elégedett Ügyfeleink között!

AKKUMULÁTOROKAT A FÁMA FUTÁRSZOLGÁLATTAL KÉZBESÍTJÜK, HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS bruttó 1.500.- tól

Ápoltautó - szakértelem az autózásban

A Jász-Plasztik Kft. jászberényi akkumulátorgyára napjainkra Magyarország első számú és legkorszerűbb akkumulátorgyártó bázisává nőtte ki magát. E rang elérését a folyamatos technikai újításokkal, a megbízható minőséggel és a vevői igényeket maradéktalanul kielégítő szolgáltatásokkal vívta ki. A Jász-Plasztik Kft. minden minőséget javító kezdeményezést előtérbe helyez, aktívan részt vesz a minőségirányító rendszer folyamatos fejlesztésében. Ennek köszönhetően mára – a mintegy 1.200.000 darabos évi gyártási darabszámmal  – úgy nemzetközi, mint a hazai piac meghatározó szereplőjévé léptett elő.

A Jász-Plasztik (Electric Power és Electric Power Gold) akkumulátorok főbb jellemzői:

  • hosszú élettartam:  a számítógéppel tervezett ólomrácsok, az alkalmazott polietilén 
  • tasakszeparátor valamint a rázásálló kivitelnek köszönhetően
  • bármilyen időjárási viszonyok közepette is megbízható, folyamatos, kiváló minőség
  • ütésálló edényzet
  • kimagasló indítóáram a központosan elhelyezett lemezzászló és az alacsony belső ellenállás miatt
  • minimális vízfogyasztás az ólom/kalcium technológiának köszönhetően
  • tehergépjárművekhez rázásálló-nehéz üzemi viszonyokra HD kivitelben készítjük az akkumulátorokat
  • targonca celláink tükörhegesztett kivitelben készülnek, igény szerint szürke vagy fekete fedéllel, összekötésük réz kábelszerelvénnyel történik saválló műanyag bevonattal ellátott acélszekrényekbe

A társaság célja a kiváló minőség biztosítása mellett, a termékek és technológiák folyamatos korszerűsítése, melyet az új anyagok, környezetkímélő technológiák, a magas fokon automatizált termelés és a jól képzett szakembergárda biztosít.
Fejlesztéseikhez laboratóriumot hoztak létre, ahol a munkálatok a növekvő felhasználói igények maximális figyelembe vételével folynak.

Gépállománya világszínvonalú: az ólomrácsokat gravitációs öntéssel ólom-antimon ötvözetből illetve a legújabb fejlesztésünknek köszönhetően expandáló - úgynevezett húzott – technológiával készítik ólom-kalcium ötvözetből. Az akkumulátorgyártáshoz szükséges ólomport koptató rendszerű oxidgyártó berendezés állítja elő, az ebből készülő aktív anyagot programozható automata masszakeverő gépen gyártják. A pólusösszerakást a legmodernebb gépeken végezik, hidalás öntő célgépeinket két modern gyártósor követi.

Az akkumulátorokat a teljesen automatizált jászberényi telephelyen helyezik üzembe formációs kádakban, vízhűtéssel, számítógép vezérelt töltőberendezések segítségével.

felhasznált irodalom: http://www.jp.hu/tevekenysegeink/akkumulatorgyartas-viszonteladoknak