XADO Jet 100 üzemanyag stabilizátor - 250 ml

XADO Jet 100 üzemanyag stabilizátor - 250 ml
2 050 Ft
Egységár: 8 200 Ft/liter

XADO Jet 100 üzemanyag stabilizátor - 250 ml
Benzinüzemű gépjárművekhez

Üzemanyag stabilizátor használata akkor javasolt, ha a gépjárművet hosszabb ideig nem használjuk és meg szeretnénk előzni a rendszerben levő nedvesség okozta korróziót, amely az üzemanyagrendszer minden alkatrészét megtámadja. A hosszabb tárolás során lerakódások képződhetnek és emellett megváltoznak az üzemanyag égési tulajdonságai is,  ezért előfordul, hogy a hosszú tárolás után a motort alig lehet beindítani. Az üzemanyag sabilizátort különösen javasoljuk, motorkerékpárokhoz, cabrio autókhoz, fűnyírókhoz, fűkaszákhoz és bármilyen benzinüzemű eszközhöz, amit időszakosan használnak.

Üzemanyag stabilizátor használatával megőrizheti az üzemanyagrendszer kifogástalan állapotát a motor üzemszüneteiben és  védi az üzemanyag-szivattyút  a korróziótól.
JET 100 Üzemanyag Stabilizátor stabil poli-molekuláris védő filmet alakít ki az üzemanyag ellátó berendezések felületein, megvédve őket a korrózió ellen még akkor is, ha nedvesség  jut a rendszerbe.
Az alkalmazott korróziógátló adalékanyag (alifás szénhidrogének)  a BASF vegyipari cég terméke.

Tulajdonságok:

  • A motor üzemszüneteiben megőrzi az üzemanyag- rendszer állapotát
  • Biztosítja a motor könnyű indítását
  • Megtartja az üzemanyag eredeti minőségét
  • Eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból
  • Növeli az oktánszámot
  • Hozzájárul a gazdaságos üzemanyagfogyasztáshoz

Megjegyzés
A JET 100 üzemanyag stabilizátor használata  ajánlott minden 2- és 4 ütemű benzinüzemű motorhoz, különösen, ha a motort 2 hónap-2 év közötti időtartamra leállítják.

Alkalmazás
​Öntse a flakon tartalmát az üzemanyag tartályba majd tankolja tele a gépjárművet, ezt követően menjen néhány kilométert vagy  járassa a motort 5-10 percig.

Adatok
Gyártó
XADO
Kiszerelés
250 ml
Cikkszám
xado_40083
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!