XADO Atomex Total Flush olajrendszer tisztító - 250 ml

XADO Atomex Total Flush olajrendszer tisztító - 250 ml
4 200 Ft
Egységár: 16 800 Ft/liter

XADO Atomex Total Flush olajrendszer tisztító - 250 ml

Nagyon fontos, hogy olajcserekor a lehető legtöbb szennyeződést is eltávolítsuk a motorolajjal együtt.  Ha ez nem biztosított, akkor a motorban maradó szennyeződések, lerakódások, hatással lesznek frissen betöltött olaj kenési tulajdonságaira. Lényegesen csökkentik a kenési képességét és a használható élettartamát.

Atomex Total Flush egy revitalizűló tartalmú olajrendszer tisztító, amely  megtisztítja a motor olajrendszerét, biztosítja hogy olajcserekor, a lehető legtöbb szennyződést is eltávolítsuk a motorolajjal együtt. Hatására korommentesek lesznek a dugattyúgyűrűk.

 Atomex Total Flush® hatékony komplex megoldás a motor olajrendszerének kezelésére. REVITALIZANT® és a speciális tisztítószerek és diszpergens összetevők egyedülálló kombinációja biztosítja  az olajrendszer tisztaságát.

A kezelés hatására a korommentessé váló dugattyúgyűrűk mozgástere helyreáll. A revitalizáló biztosítja motor alkatrészeinek kopásállóságát és hosszabb élettartamát.

Tulajdonságok:

  • Alaposan megtisztítja az olajrendszert minden szennyeződéstől
  • Koromtalanít és helyreállítja a dugattyúgyűrűk mobilitását
  • A revitalizáló kopásálló felületet képez a motor alkatrészein


Használata:

Öntse az anyagot az üzemmeleg motorba az olajbetöltő nyiláson át.

Erősen szennyezett motor esetén haladjon 150-200 km-t normál üzemmódban, rendszeres használat esetén járassa a motort 15-20 percig vagy haladjon 20 km-t.

Ezek után cseréljen olajat a szokott módon.

Adagolás
1 palack (250ml) 4-5 liter motorolajhoz

Adatok
Gyártó
XADO
Kiszerelés
250 ml
Cikkszám
xado_40613
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!